top of page

Informatie voor deelnemers; standhouders/autoclubs/autoverkopers
en overige particuliere handelaren

Het is noodzakelijk dat U zich vooraf per mail bij ons aanmeldt.

Dit doet U door Uw gegevens onder de knop: 'Registreer deelnemer' in te vullen, en deze te versturen. Om U te verzekeren van een plaats adviseren wij U dit te doen voor 31 maart 2024.
Bij het registreren wordt u verwezen naar een betaallink om het staangeld over te maken via iDeal. De tarieven ziet u in onderstaande tabel. Na betaling bent u definitief ingeschreven.

Tarieven BAJ.PNG

Het is toegestaan om een kraam te plaatsen op uw staanplaats. U moet dan wel zelf voor de benodigde (kraam)materialen zorgen. Let op: niet over de uitgezette lijnen i.v.m. hulpdiensten!

Het terrein is voor U open vanaf 08.00 uur en wij verwachten van U dat de staanplaats om 09.30 is ingericht en de overtollige voertuigen zoals bestelbussen, aanhangers en andere obstakels uit het zicht zijn verdwenen. Of U plaatst deze voertuigen direct achter Uw staanplaats of op het parkeerterrein buiten het veld.

Voor verdere vragen en/of informatie kunt U altijd terecht bij de terreinmanager of andere leden van het organiserend team alsmede ook bij de stand van de MG Car Club Holland.

Het publiek heeft toegang vanaf 10.00 uur

Wij wensen U een mooie dag en goede verkopen toe!

MG-LOGO op groen.jpg
bottom of page